Vriendelijk en professioneel

De dierenartsenpraktijk uit Warnsveld staat u bij met raad en daad

Met uw huisdier gaat u niet alleen naar de dierenarts bij ziekte, maar ook voor inentingen, sterilisaties, castraties en een complete medische check-up. Al meer dan 35 jaar biedt DAP Het Poppinck in Warnsveld (Zutphen) de juiste zorg voor honden, katten, konijnen, knaagdieren of vogels.

Wij begonnen met helemaal niets, een zogenaamde vrije vestiging, zoals in die tijd normaal was, in een eengezinswoning, waarvan de woonkamer was gesplitst in wacht- en spreekkamerruimte. Privé vertoefden we dan op de 1e verdieping en de zolder.

 

Tegenwoordig wordt er voor tonnen geïnvesteerd in een duur pand en in apparatuur en dit alles moet de consument betalen. Vandaar ook dat onze prijzen gemiddeld 20% lager liggen dan die van de duur geoutilleerde collega’s. In wezen hangt de kwaliteit van de dierenarts niet af van alle bling-bling, maar de kwaliteit zit in zijn hoofd. Om een beroemde uitspraak van een hoogleraar te citeren: "Een goede dierenarts is een dierenarts die zijn beperkingen kent."

In 1984 zijn we verhuisd naar een boerderij vlak bij onze oude praktijk. Daar konden we een praktijk bouwen op de deel zoals we dat wilden: met wacht-spreek-operatie-recoverykamer plus hal, toilet en laboratorium. Ja, dan ga je automatisch dieren aanschaffen, zoals honden, kippen, geiten, IJslandse paarden.

 

Het voordeel voor u als diereigenaar is, dat wij zoveel leren van het gedrag van deze dieren, dat wij hierdoor u beter kunnen adviseren.

Contact met de dierenarts