De zorg voor uw dier gewaarborgd

Voor professionele dierenzorg uit Warnsveld zijn wij uw betrouwbare partner

Dierenarts R.G. Joling werkt samen met zijn vrouw, in moderne behandelkamers en met duidelijke prijsafspraken.

Wij werken in principe alleen met vaste spreekuurtijden. Uiteraard kunt u ook op afspraak komen. Dit doen we meestal met dieren die we moeten laten inslapen, dieren die extra aandacht behoeven en voor mensen die onmogelijk op de spreekuren kunnen komen. Daar wij veel doen aan voorlichting t.a.v. rassenkeuze, erfelijke aandoeningen en opvoeding (specialiteiten van mijn vrouw), doen wij dit op afspraak.

Afspraak maken

Vriendelijk en professioneel personeel

Wij bieden dierenzorg in Warnsveld waar u altijd terechtkunt. Wij zijn niet alleen professioneel maar ook betrokken bij u en uw huisdier. Het is ons belangrijkste streven om uw huisdier van een zo goed mogelijke behandeling te voorzien. In onze optiek is het belangrijk om eerst u en uw dier gerust te stellen, zodat de behandeling ontspannen en doelgericht kan plaatsvinden. Wij begrijpen natuurlijk dat een gezondheidsprobleem of een ongeluk voor spanning kan zorgen bij u en uw dier. Vandaar dat wij u vriendelijk, rustig en professioneel van dienst zijn.

Duidelijke prijsafspraken

Al onze prijzen zijn inclusief btw, geneesmiddelen, operatie, controle enz. Als u uw dierenarts belt voor een prijsopgave is het verstandig om altijd te vragen of alles inclusief is.

 

Het wil nog weleens gebeuren dat men u een prijs opgeeft van alleen de handeling, dus bijv. de handeling van de operatie sec. Als u dan gaat afrekenen komt er nog een heleboel bij. Het is dus alleszins de moeite waard om rond te bellen bij verschillende dierenartsen.